a-very-murray-christmas-trailer

Bill Murray og alle hans sjoveste venner forsøger virkelig hårdt på at få dig i julestemning

Da det endnu ikke er december, er der to ting, som er ret sikre: Du er ikke i julehumør endnu, og du kramper heller ikke op over alt, der har med jul at gøre endnu. Og derfor rammer Bill Murray dig lige nu med traileren til sin julespecial.

Filmen hedder naturligvis A Very Murray Christmas. Ja, du læste rigtigt. En helt ny julefilm med et storslået cast og et ordspil i titlen. Plottet er da også, at ingen kan komme frem til festen på grund af en snestorm. Men ligeså klichéfyldt, som det lyder, ligeså sjov ser traileren ud. Cirka. Og hvis nogen skal tvinge mig i julestemning, så er det de her mennesker.

Bill Murray, selvfølgelig – samt Amy Poehler, George Clooney, Rashida Jones og Jason Schwartzman. Det er som om, castet fra Parks and Recreation er gået forkert og havnet til Wes Andersons julefrokost, hvor også Maya Rudolph, Michael Cera og Chris Rock dukker op samt Miley Cyrus i en nu renvasket nisse-udgave. Det er næsten for godt til at være sandt. Men det er jo også kun jul én gang om året.

Det eneste men er, at det er Sofia Coppola, som har skrevet og instrueret arrangementet. Og hvor dét jo normalt ikke er noget, der trækker ned, så er hun altså ikke kendt for at lave sjove film. Ikke på haha-måden i hvert fald. Men måske det lige præcis er det, der skal til, for at det bliver ægte sjovt og ikke kvalmende forceret. Og ja, ellers må vi håbe på, at castet bærer den hjem. Bill Murray gør i hvert fald sit bedste.

Du kan varme gløggen den 4. december, hvor A Very Murray Christmas har premiere på Netflix.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE