while-were-young-trailer-nedtonet1

Ben Stiller går med hat og står på inliners, fordi han gerne vil være ung igen

Noah Baumbach er lidt af en indiekonge. I hvert fald, hvis sådanne konger findes. Det behøver dog ikke at være en god ting – men det er det. Noah Baumbach er nemlig god til at være sådan en konge. Og traileren til instruktørens nyeste film lader kun til at bevise det. Endnu en gang.

Baumbach har nemlig før vist, at han er god til at lave film om de eksistentielle kriser, der følger med det at blive ældre. I The Squid and the Whale om at være teenager, i Frances Ha om at være sidst i 20’erne og nu i While We’re Young om at være voksen. Og på trods af den forglemmelige titel, lover traileren altså godt.

Ben Stiller og Naomi Watts spiller et par, der er gået lidt i stå. De har ikke fået børn, og Ben Stiller har været i gang med at lave den samme film i 10 år. Men så møder de Adam Driver og Amanda Seyfried, et komisk stereotypt kunstnerpar, og bliver inspireret af ungdommens liv. På en sjov måde, selvfølgelig. Naomi Watts begynder til hiphop, mens Ben Stiller begynder at gå med hat og stå på inliners. Det gør midaldrende mennesker som bekendt ikke.

Men selvom filmen måske ser lidt fjollet ud, ser den også god ud. Fordi, Noah Baumbach laver gode film. Det stoler vi på, at han har gjort igen. Også selvom Naomi Watts danser hiphop og Ben Stiller går med hat og står på inliners. Det kan du se dem gøre i biografen fra den 27. marts. Desværre kun i USA. I hvert fald så længe, de danske distributører sover i timen.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE