Nina01
Nina02
Nina03
Nina04
Nina05

Antoine Verglas’ nye fotoserie med Nina Agdal forklarer, hvorfor vi holder så meget af Nina Agdal

Okay, hvis du har læst Apropos i løbet af 2013, er du bevidst om, at Nina Agdal er en kvinde, vi synes godt om. Nej, undskyld. Jeg stavede elsker forkert. Og det er sådan med de ting, vi holder meget af, dem vil vi gerne gerne have dig til at holde ligeså meget af. Så nu gør vi det lige helt klart, hvorfor du skal holde af Nina Agdal lige så meget som vi gør.

Nina Agdal er en fucking supermodel. Som i en af de travleste bikinimodeler i verden lige nu. Hun er repræsenteret af et af verdens mest indflydelsesrige modelbureauer. Hun har stået model for ikoniske Victoria’s SecretSports Illustrated har haft hende med i deres Swinsuit Edition to år i træk. Selvsamme Sports Illustrated har i 2012 kåret hende som Rookie of the Year. Hun har medvirket i reklameverdens dyreste sekunder under pausen ved Super Bowl 2013 for samme burgerkæde, der gjorde en anonym Kate Upson verdensberømt et år tidligere. Men suverænt sejest af alting har 21-årige Nina Agdal fra Hillerød sagt tak-men-pænt-nej-tak til Danmark og gymnasial uddannelse, bosat sig i den vestlige verdens kulturelle hovedstad New York og skabt sig et navn, der lægger ukendte magasiners hjemmesider ned, når hun poserer i bikini på deres forside. Udråbstegn.

Og præcis derfor har Gosee Magazine og fotograf Antoine Verglas valgt at skyde en bikiniklædt Nina Agdal i Tulum, Mexico. Til stor glæde for verden, for os og forhåbentlig også for dig.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE