amanda seyfried 01
amanda seyfried 02
amanda seyfried 03
amanda seyfried 04
amanda seyfried 05

Amanda Seyfried får kombinationen af røde cowboystøvler og farverige bikinier til at give mening

Selvfølgelig har en eller anden fotograf fået den lyse idé at gå cowboytema på Amanda Seyfried. Du ved, fordi hun snart er aktuel i Seth McFarlanes westernkomedie A Million Ways to Die in the West. Men selvom det ikke just er det mest opfindsomme move, så klager vi bestemt ikke. 28-årige Amanda Seyfried udgør nemlig en yderst yndig cowgirl. Se blot billederne herover.

Okay, ret beset er det kun de røde støvler, der retfærdiggør, at vi kalder Amanda Seyfried for cowgirl – men det er godt nok til os. Billederne er taget i forbindelse med apriludgaven af W Magazine, hvor den blonde skuespillerinde med de store, blå øjne også interviewes om alt og intet – desværre mest om intet. Men det er helt ok, når nu interviewet ledsages af så fine billeder.

Nej, jeg bebrejder dig ikke, hvis du ikke har set alle Amanda Seyfrieds film. Jeg mener, det indebærer at skulle sidde igennem titler som Mamma Mia!, Dear John og Les Misérables. Forude venter der dog mere interessante film, blandt andet Noah Baumbachs While We’re Young og Flying Horse, der har Gary Oldman som instruktør og manusforfatter, mens han også indfinder sig på rollelisten sammen med Benedict Cumberbatch og Ralph Fiennes.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE