AP1672

Agent Provocateur lancerer ny kortfilm, som du bør se på grund af undertøjsmodeller iført undertøj

Det er ikke hver dag, hvis overhovedet, man går ned og shopper et sæt Agent Provocateur-undertøj til sin kæreste, for som oftest koster det noget over et månedssalær. Men så er det jo godt, at de berygtede lingeri-fantaster kan lave nogle videoer, der kan udfylde ventetiden (og sikkert også noget andet), mens man kærtegner sin … sparegris.

Denne video er skudt til efterårets nye kollektion og byder på mere eller mindre afklædte kvinder, der bruger deres halvnøgne kroppe som våben mod en utålelig modedesigner med en lige så utålelig frisure. Hvorfor, spørger du. Det kan vi ikke svare på. Men du skal stadig se den. Og hvorfor så det, spørger du igen. Fordi den byder på tre flotte undertøjsmodeller iført, tjah, undertøj. Så kan man tale om at gøre det, man er bedst til.

De tre modeller hedder Melissa Georg, Chloe Hayward og Elettra Wiedemann, og går på deres helt egen, profeministiske måde, ind i kampen for noget alle mænd med respekt på sig selv ville stemme på: hæmningsløs sexappel. Hos Agent Provocateur hedder det nok, at man må ’se. ikke røre’, men i det her tilfælde, er dét at se egentlig også nok.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE