agent-provocateur1
agent-provocateur2
agent-provocateur3
agent-provocateur4

Agent Provocateur bør også få Miles Aldridge til at skyde 2015-kataloget og det giver sig selv hvorfor

Som nogle ved, er Apropos ikke længere et herremagasin. Vi er officielt et popkulturelt onlinemagasin, der henvender sig til hankøn, hunkøn, intetkøn – alle køn. Men det skal ikke betyde, at vi ikke kan samle os om billeder af flotte piger, vel? Et flot menneske bør, som et klogt menneske, have komplimenter for sine gode karaktertræk.

Det er det, jeg gør nu; komplimenterer billedserien fra undertøjsmærket Agent Provocateur nyeste kollektion. Foran kameraet står nemlig en overrumplende flot model ved navn Hailey Clauson. Kampagnen skildrer hende som en temmelig utraditionel 50’erne husmor. I stedet for rengøring af gulve og madlavning i tækkelige kjoler, bærer hun i stedet Agent Provocateurs … skal vi sige lettere afslørende undertøj?

Hun ligner med andre ord en kvinde, der vil gøre enhver mand glad for at komme hjem efter en hård dag på jobbet. (Feminister, som den moderne mand, jeg er, ser jeg naturligvis hellere, at kvinderne er på arbejdsmarkedet og ikke valser rundt dagen lang i frækt undertøj. Medmindre de selv har lyst, naturligvis).

Billederne er skudt af fotograf Miles Aldridge, som tidligere har arbejdet sammen med store navne som Karl Lagerfeld, Giorgio Armani, Yves Saint Laurent og Paul Smith. Hvis jeg var direktør i Agent Provocateur, ville jeg tænke, at Miles Aldridge også skulle have lov at skyde 2015-kollektionen. Det giver sig selv hvorfor.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE