1
2_2
2
3
4
5
6

2015-udgaven af den ikoniske Pirelli-kalender er elegant nostalgi tilsat latex – meget latex

Du kan godt lide flotte billeder af letpåklædte kvinder. For hvem kan ikke det? Derfor vil du også kunne lide 2015-udgaven af den ikoniske Pirelli-kalender. Pirelli er naturligvis det der italienske firma, som efterhånden er meget kendt for deres årlige kalender og meget lidt kendt for de dæk, de også laver.

2015-udgaven er skudt af fotografen Steven Meisel og temaet er… latex? Det er der i hvert fald en del af. Og vi snakker ikke tillynede heldragter a la swingerklub. Tværtimod. Det er jakker, strømper og trusser. Og det fungerer. Så meget, at jeg undres over, hvorfor latex ikke bliver brugt i større omfang til almindelige beklædningsgenstande. Det ser jo vildt godt ud. Eller måske er det kun på modeltyper som Anna Ewers, Joan Smalls og Isabeli Fontana.

Hele billedserien er nostalgifremkaldende på den bedst tænkelige måde. Sasha Luss giver den som matros fra 50’erne, Candice Huffine sporter det ikoniske høje 60’er-hår, og så får jeg altså en klar 70’er-vibe fra Carolyn Muprhy som militærkvinde. Fik jeg nævnt 80’er-tangatrussen? Okay, føromtalte Candice Huffine er også iført korset og pisk, så lidt swingerklub er der måske alligevel over det. Men på en classy måde, forstås.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE