CaraVogue0
CaraVogue1
CaraVogue2
CaraVogue4
CaraVogue5

2013s mest populære model er på forsiden af 2014-udgaven af Vogue, før 2014 overhovedet er begyndt

Hun er muligvis 2013s mest brugte af slagsen, og hun er med sikkerhed 2013s mest omtalte af slagsen. Altså supermodel. Cara Delevingne har ikke alene stået model for alt og alle af betydning i 2013, hun har også gået model og engel for Victoria’s Secret og prydet forsider af samtlige magasiner fra Vogue i Japan til Love Magazine. Og 2014 tegner ikke mindre Delevingnesk. Allerede før året er begyndt, har hun scoret forsiden på 2014s januar-nummer til det engelsk Vogue.

Foruden sin buskede øjenbryn er Cara Delevingne kendt for sin hang til sociale medier, hvor hun har mobiliseret en hær af følgere. De elsker hende for hendes uhøjtidelige selfies, hvorpå hun som oftest fjoller rundt med sine kendte venner, veninder og Rita Ora. På den aktuelle fotoserie har fotograf Alasdair McLellan skruet lidt ned for den vilde Delevingne og op for modellen Delevingne med undtagelsen af et enkelt billede, hvor hun slår sig løs med sit bedste Miley Cyrus-fjæs. Eller måske er det Miley Cyrus, som har rippet tungetricket fra Delevingne, hvem ved?

Det er naturligvis ikke nok for den unge og rastløse Cara at være supermodel. Derfor har hun indspillet ikke mindre end tre spillefilm, og så har hun eftersigende også gang i en sangkarriere. Den slags sceneskift ender ikke altid godt. På den anden side skulle familien Delevingne være en familie med talenter og økonomi ud over det sædvanlige.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE