nanna (7 of 37)
nanna (2 of 37)
nanna (15 of 37)
nanna (27 of 37)
nanna (33 of 37)
nanna (12 of 37)
cecilienanna_sidste

Cecilie Nanna

  • Foto: Alesya Gulevich | Make-up: Atli Freyr Demantur
Hvis du holder af kvinder, som vi holder af kvinder, vil du elske Alesya Gulevich’ portrætter af det pænere køn. Os? Vi har skam bare inviteret dem til en hurtig omgang “Vil du helst …?”. Vi ku’ godt Cecilie Nanna.


VIL DU HELST få smidt en kop kaffe af normal temperatur (med mælk) i ansigtet eller drikke en kop sort, skoldhed kaffe i én tår? Ha’ et kamera klar. For at få kastet en kop kaffe af normal temperatur i ansigtet ville give nogle skøre ansigtsudtryk. Det ville helt klart være bedre end en skoldet tunge i min verden.

VIL DU HELST kysse med Liberal Alliances politiske ordfører Simon Emil Ammitzbøll eller tage til en hel koncert med bandet Kiss i selskab med Liberal Alliances politiske ordfører Simon Emil Ammitzbøll?
Et kys ville være hurtigt overstået, men Simon Emil Ammitzbøll er jo ikke den type som, man ville drømme om at kysse med (heller ikke i meget beruset tilstand). Men send mig endelig til Kiss-koncert. Det ville sikkert også give flere grin og hvor mange kan sige ”Jeg har været til Kiss-koncert med Simon Emil Ammitzbøll?”

VIL DU HELST have uafbrudt migræne i én måned eller kun lytte til countrymusik resten af 2013?
Giv mig en god country-playlist og jeg vil med glæde lytte til den resten af 2013. Men jeg tvivler lidt på, at de steder jeg går i byen, spiller country, så kan jeg få nogle gode tips om, hvor jeg så skal tage hen for at få en lørdagsdans?

VIL DU HELST møde Chris Brown på en dag, hvor han er virkelig sur på dig eller møde Chris Brown på en dag, hvor han virkelig har lyst til at synge sine sange for dig?Sure mennesker og mig er ikke et godt match. Så lad da Chris Brown synge for mig, og jeg vil med glæde synge med, så godt jeg kan.

VIL DU HELST ligne Janice fra Friends eller tale som Janice fra Friends?
Kan Janice overhovedet sige andet end ”Oh my God”? 
Lad mig se ud som hende, men så vil jeg have lov at tage en tur til frisøren.

VIL DU HELST  være universets bedste curling-spiller eller bare finde en 50’er på gaden?
Lad mig finde en 50’er på gaden. Så kan jeg købe en pakke smøger og måske en billig kop kaffe.

Tak til Hotel Skt. Petri for lån af location

Mere fra Ku godt

Foto 4

Joy Frederikke

Hvis du holder af kvinder, som vi holder af kvinder, vil du elske Alesya Gulevich’ portrætter af det pænere køn. Os? Vi…
LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE