datemonolog

Den indre monolog fra to unge mennesker på date

  • Ord: Oliver Enné & Nadia Nikolajeva
  • Skrevet: 20. august 2012

Pigens beretning

17:50
Tror, jeg skifter tøj. Farvel slutty top. Hvis jeg viser alt for meget hud, tror han bare, at jeg er nem at få med hjem. Og vil gerne virke som en, der er svær at få hjem – men en røv så god, at jeg er umagen værd. Svær balancegang.

17:59
Jeg er jo slet ikke klar. Lagde jeg ikke min henkastet-lækker-lipgloss i tasken? Håber virkelig han giver mig mindst 10 minutter mere, inden han dukker op. Åh nej. Hvor er mine score-stiletter?!!

18:02
Jeg lader som om, at jeg ikke lige så det der. Rodede han sig selv i skridtet?!

18:11
Han ligner heldigvis ikke en konsulent-type, der arbejder med noget, som er uforståeligt og ulidelig kedeligt. Pæn jakke, okay sko. Ingen sokker – mærkeligt. Gudskelov ingen man-purse.

18:24
Det er da lidt sødt, at vi skal hænge ud og være smarte her. Han har siddet og Googlet ”trendy vinbar”. Men fint, jeg skal nok spille med på den. Nå, hvad pokker skal jeg bestille fra det uforståelige vinkort?

18:25
Aner ikke om det er rød eller hvid, men det lyder fornemt og baronesse-agtigt. Den napper jeg. Nu må jeg hellere lige skrue lidt op for min intellektuelle side. Han virker klog og er helt sikkert ikke typen, der falder for en pige bare fordi hun ser godt ud. Mænd tænder på modspil. Det har jeg engang læst i Alt for Damerne.

18:28
Hvis denne date ikke går godt, kunne jeg godt overveje at komme tilbage med en veninde. Iført slutty top. Nå, fokus! Tilbage til at lyde intelligent på sådan en flirtende, ydmyg, underspillet facon.

19:11
Han virker helt afslappet. Det er fedt, at kun en af os er mega selvbevidst omkring denne date.

19:40
Så starter mad-spillet. Hvis jeg bestiller en salat, er jeg en sippet tøs i hans øjne. Hvis jeg bestiller en kæmpe bøf, vil han til gengæld være helt vild og sige ting som ’Jeg elsker piger med god appetit’. Så forudsigeligt. Har egentlig mest lyst til pizza.

20:11
Arj en pænt anrettet tallerken. Men det er jo uhøfligt at tage sin telefon frem nu. Hvis han var på toilettet, ville jeg totalt Instagram-forevige bøffen og score nogle likes.

20:12
Det er nok på tide at udspørge ham om arbejdet. Bare for at være høflig og virke interesseret. Det er med garanti mere spændende end mit 9-16 helvede.

20:12
Jeg hører ikke, hvad han svarer. Stirrer kun på det grønne stykke urt på hans overlæbe. Det er lige dér.

20:14
Og så tog han det med ned i gabet sammen med et stykke kød. Pyh. Han er faktisk ret sød at se på, noget på læben eller ej.

20:34
Men det kan ikke handle om job og uddannelse det hele. Let’s get personal. Hvis han accepterer Miss Pjuske som en vigtig del af mit liv, kan han godt få et klippekort til min boudoir. Mænd, der elsker katte er bedre mennesker. Fact.

21:15
Ja, snak du bare. Så har jeg tid til at tygge mig igennem denne gigantiske bøf.

21:47
Gad egentlig godt kysse ham nu. Jeg er tilpas tipsy og går og kigger på stjernerne. Fatter han sit cue?

21:49
Han lader til at være tilbageholdende. Er det hans forsøg på at være en gentleman? Kys mig nu, for pokker.

21:54
Ku’ godt. Fatter ikke den der ting med, ikke at have sokker på i skoene – men jeg håber, han ringer.

Mere fra Artikler

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE