datemonolog

Den indre monolog fra to unge mennesker på date

  • Ord: Oliver Enné & Nadia Nikolajeva
  • Skrevet: 20. august 2012
Følgende skrivelse beretter den indre monolog fra to unge mennesker på date. Kilderne, der totalt meget ikke er nogen af os, skal for evigt forblive anonyme.

Fyrens beretning

17:50
Det er selvfølgelig meget cool, hun bor på Vesterbro. Men hvis hun er typen, der blogger om plateausko og måltider på Dyrehaven, bliver det altså en kort aften. Medmindre hun er lækker, selvfølgelig. Så længe hun ikke er vegetar, skal det nok gå.

17:59
Jeg er vel ikke den eneste, der tjekker, om jeg har noget i næsen med mit iPhone-kamera. Det er fandme så smart med den der se-dig-selv-funktion. Fuck, jeg elsker at leve i 2012. Jeg havde været en ekstremt ringe huleboer.

18:02
Fuck. Jeg glemte at tjekke, om min lynlås stod åben, inden jeg bankede på døren. Jeg kan vel lige nå at tjekke, inden… lort, hun åbnede døren. Åh nej, jeg håber ikke, hun tror, jeg lige stod og rørte mig selv i skridtet.

18:11
Hun ligner ikke en blogger. I hvert fald ikke typen, der drømmer om at åbne sin egen vintagemode-butik i Portland. SCORE! Og hun er ikke veganer eller sådan noget tarveligt. DOUBLE SCORE!

18:24
Hvorfor tog jeg hende med på vinbar? Virker det ikke sådan lidt … try hard? Nu kommer tjeneren. Jeg håber ikke, hun er typen, der overudtaler franske vindistrikter.

18:25
Hun har lige bestilt Grüner Veltliner. OG hun er lækker. Hvis det ikke var, fordi hun lige havde brugt de sidste ti minutter på at snakke om sin uddannelse, som jeg af åbenlyse grunde ikke gi’r en fuck for, ville aftenen være fejlfri indtil videre.

18:28:
Jeg håber ikke, hun synes, tjeneren virker mere interessant end mig.

19:11
Jeg er lidt fuld nu. Jeg drikker altid hurtigere, når jeg er semi-nervøs. Jeg bør nok holde lidt igen, når vi når frem på restauranten. Bare hun ikke er typen, der tager billeder af maden.

19:40
Er det mærkeligt, hvis jeg håber, det her er et af de steder, hvor man får sin egen grill, og steger sit eget kød? Jeg er sulten. Jeg kunne spise en af de der frysepizzaer fra Lidl, hvis det var.

20:11
Ingen madbilleder, men hun arbejder med PR-strategier. Tænker hun, jeg er dum, hvis jeg fortæller hende, jeg ikke aner, hvad det betyder. Jeg vil vædde med, hun arbejder et af de der steder, hvor alle klæder sig tjekket, der er flaskevand i købeskabet og alle ringbindende er sorteret i alfabetisk rækkefølge.

20:34
Jeg havde virkelig håbet, hun ikke lige havde fortalt mig, hun havde en kat.

20:57
Gad vide, om hun ved, hun lyder som en fra For Lækker Til Love, når hun siger, at mange piger er misundelige på hende, fordi hun ”ser godt ud”.

21:15
Snakker jeg for meget nu? Jeg burde nok holde op med at snakke om Breaking Bad. Især, hvis hun bedre kan lide serier om læger.

21:49
Udenfor hendes dør. Ikke helt sikkert på, om hun regner med, at jeg kysser hende. Eller forventer hun, jeg laver den der dobbeltkindkys-ting? Håber det ikke. Det er jo kun fyre i stramme Acne-jeans og Commes es Garcons-parfume, der elegant kan eksekvere den manøvre, uden det virker super lamt og akavet.

21:54
Skal jeg invitere hende ud igen i næste uge? Hun var super cool, men jeg kan stadig ikke helt komme mig over, hun elsker Grey’s Anatomy. Den serie fucking stinker.

Klik på næste side for at læse pigens beretning…

Mere fra Artikler

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE