5
3
2
4
1
6
7

Den der aften vi blev inviteret til middag på Madsvinet

Vi blev inviteret. Vi takkede ja. Vi spiste. Vi drak. Vi gik igen; det her er fortællingen om den aften, vi blev inviteret til middag på Madsvinet.

Vi forsøger at holde os ret fri for ting-for-omtale aftaler her på Apropos (selvom vi i øjeblikket er meget glade for vores nye HTC-telefoner. Ej, vi laver bare sjov), men det betyder ikke, at vi aldrig hopper på gave-toget og takker ja til en invitation fra nogle af de generøse mennesker ude i byen. Det skete derfor, at vi for nylig blev inviteret til middag hos Madsvinet på Enghavevej, der tilfældigvis var yderst generøse med jomfruhummer, capacho, oksefilet og alt for meget vin til vi kan huske resten af menuen.

Den typiske form for blogger-omtale af denne slags besøg er for det meste en pænere formuleret version af “jeg blev inviteret til det her fantastiske arrangement af de her fantastiske mennesker, som havde inviteret mig, fordi jeg er fantastisk. Ville du ikke ønske dit liv var lige så fantastisk som mit, så du også kunne ha’ været der? Heldigvis kender du min blog, der er fantastisk, og derfor må du jo føle dig lidt fantastisk, når du får lov til at læse det her.” Hør her, vi er ikke fantastiske. På nogen måde. Vi er bare gode til at få andre til at tro det. Ærligt talt er vi bare overraskede over, at nogen rent faktisk gider invitere os. Guderne skal vide, at der stadig er mange invitationer til de store arrangementer, der går tabt i posten. Nå, men den her middag var i hvert fald fantastisk, og vi var omgivet af fantastiske mennesker – eller – vi havde taget vores skribent Nadia med, der i øvrigt er fantastisk.

Vores tre-retters menu blev indtaget ved barstole i vinduet, hvilket gjorde det vældig belejligt at drikke mousserende vin OG spise forret OG se byens hipstere gå pilgrimsvandringen fra deres lejede Vesterbro-værelser til Vega, hvor Diplo vist nok optrådte, inden vi fik middagen serveret. Nå, men hurtigt kom aftenens tjener så med hovedretten, der blev skyllet ned med den rødvin, der åbenbart var ejerens yndlings. Ja, livet gør ondt nogle gange. Efter middagen var vinen var gået i blodet, så heldigvis havde vi allerede taget billeder af vores eksklusive og aristokratiske livsstil (vores besøg på restauranten) til alle jer, der foretrækker at leve jeres prestigefyldte liv gennem andre. Aftenen blev sluttet af med kaffe og sidevogn, og vi var måske en lille smule ret beduggede, da vi forlod stedet. Det var fortællingen om aftenen, vi blev inviteret til middag hos Madsvinet. Tak for opmærksomheden.

Madsvinet, Enghavevej 58, Kbh V. Madsvinet.dk

Mere fra Artikler

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE