4×4: En visuel dagbog fra Roskilde Festival 2013

  • Fortalt til: Nadia Nikolajeva
  • Foto: Abdellah Ihadian
I fire dage har Apropos’ Nadia Nikolajeva og fotograf Abdellah Ihadian fulgt fire Roskilde-gæsters festival. Her er deres visuelle dagbog for festivalen, der bød på adrenalin, flirt, alt for lidt søvn og uforglemmelige koncerter – og ikke alle fire klarede sig igennem.
roskildebanner2
cecilie1
cecilie2
cecilie3
cecilie4

Torsdag, Mediebyen kl. 18.02
– Jeg føler mig som en nyfødt baby med en gammel sjæl i dag. Mediebyen er som et helle, hvor der er rent toilet og mulighed for at sidde og chille med veninderne. Det er et sammensurium af bands, musikbranche, modebranche, social media-mennesker og mediefolk. Det er her, alle mine venner er.

Fredag, Mediebyen kl. 17.44
– Jeg peaker nok først efter mørkets frembrud hernede. Jeg var ret lykkelig foran Orange Scene i nat, da jeg så Ingrid, hvor Lykke Li var med. Det var ren optur at stå der med mine to bedste venner og nyde musikken. Men det er ikke lige den store musikdag for mig i dag. Vil ikke kalde mig selv for en poptøs, men jeg skal da se Rihanna.

Lørdag, Foran Apollo til koncert med Tomas Barfod kl. 17.46
– I dag har man ligesom overgivet sig til festivalen. Håret sidder ikke så godt, og man er lidt mere ligeglad. Nu er vi ved at være i form til det. I dag glæder jeg mig til at se Metallica. Jeg er jo en ballerina, men jeg er også en rocktøs i hjertet. Jeg har også glædet mig meget til at se Tomas Barfod, fordi jeg synes, han er kreativ og har et fedt lydunivers.

Søndag, Sms fra Cecilie Lassen kl. 11:53, Foto: Privat
“Er heeeelt brugt op! På trods af et super søndagsprogram, som jeg har set frem til, kan jeg ikke drikke flere øl, magter ikke flere mennesker og kravler til køjs med Albinonis Obo-koncert i ørerne. Gav alt hvad jeg havde til Metallica og When Saints Go Machine i går … Træt gammel dame, der måtte kapitulere.”

Se Aviaja Finns visuelle dagbog på næste side…

Mere fra Artikler

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE