kaere_tomhardy2

Kære Tom Hardy

Tom Hardy har de seneste år suset mod toppen af Hollywood og senest indtaget den ikoniske titelrolle i en ny Mad Max-film. Men hans filmvalg har ikke altid været lige heldige. Derfor har Apropos Magazines Cloé skrevet et åbent brev til Tom Hardy i håb om at hjælpe ham med at blive på kursen mod stjernerne.

Kære Tom,

Jeg føler, at vi har kendt hinanden længe. Eller, jeg har i hvert fald sukket over dig siden, du dukkede op på lærredet iført en sart rosa skjorte og slikhår i Inception. Det var i 2010. Vi har altså kendt hinanden i fem år. Og i den tid har jeg gravet mig igennem en del af dit bagkatalog og selvfølgelig fulgt ivrigt med i din karriere. Som jo faktisk er gået ret godt.

Og jeg har heppet med fra sidelinjen, når du har nailet roller i alt fra store Blockbusters til små produktioner. Fra The Dark Knight Rises, Tinker Tailor Soldier Spy og Warrior til Locke og Bronson.

I min bog er du den mest interessante skuespiller, som Hollywood har fingrene i for tiden. Du har en nærmest rå og uspoleret tilgang til dine roller. Hulemandens vildskab møder balletdanserens disciplin. Ja, så cheesy kan det siges.

Det er ret tydeligt, at jeg ikke er den eneste, der ville oddse en hel del mønter på, at din karriere ikke er peaket endnu. Og personligt håber jeg på, at du bliver endnu større. Så er der nemlig også større chance for, at jeg kan se dig i biografen. Og det er sjovest at sukke over dig i biografen.

Derfor tænker jeg, at hvis vores ellers blomstrende forhold skal fortsætte, at du skal stramme lidt op.

Men skimmer jeg ned over listen af valg, du har truffet i din karriere, er der ærligt talt nogle, der stikker lidt ud. Og ikke på den gode måde.

Derfor tænker jeg, at hvis vores ellers blomstrende forhold skal fortsætte, at du skal stramme lidt op. Derfor har jeg lavet en liste med tre ting, du skal styre udenom, så jeg fortsat kan få lov til at se dig på det store lærred:

Tykke accenter: Efter din sovjet-accent i Child 44 har du forhåbentlig lært det. Det er distraherende, fjollet og i 2015 kan publikum altså godt forstå, at din karakter er russer uden, du forsøger sig med en tyk accent.

Elendige rom coms: Man skulle tro, det sagde sig selv. Men du har altså allerede lavet en frygtelig rom com sammen med Reese Witherspoon og Chris Pine. Ja, romantiske komedier kan være gode. Men det er de for det meste ikke. Så nej tak.

Dårlige vaner på settet: Charlize Theron har ikke været bleg for at fortælle om jeres konflikter på settet til Mad Max: Fury Road. Og du havde vist også en beef med Shia LaBeouf, da I indspillede Lawless. Så opfør dig nu lige pænt – også selvom, at du gerne vil leve dig ind i dine roller.

Hvis du følger disse tre råd, er jeg sikker på, at vi vil være i hinandens liv mange år frem.

Kærlig hilsen
Cloé

Kategori:
Åbent Brev
TAGS:
,

Mere fra Åbent brev

willferrell_aabentbrev_banner2

Kære Will Ferrell

Kære Will, Jeg ved godt, at du sikkert får den her slags breve dagligt – og sikkert uoverskueligt mange lykønskninger på din…
michaelpitt2

Kære Michael Pitt

Michael Pitt har haft roller i både roste tv-serier og roste indie-film. Og efter sin roste rolle i den roste Boardwalk Empire…
iggy2

Kære Iggy Azalea

Iggy Azalea har med sine catchy numre og sin allerede ikoniske bagdel indtaget YouTube og resten af verden. Men det er som…
tim_burton_2

Kære Tim Burton

De succesrige år er efterhånden en periode, der kun er filmskaberen Tim Burtons minder forundt. I dag har Johnny Depps mest trofaste…
andreny

Kære André 3000

Ikonet, livsstykket og kulturkoryfæet André 3000 fylder 38 år i dag. I den andledning har Nanna Balslev skrevet en hyldest til mr.…
LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE