michaelc

Michael Sauer Christensen

  • Instruktør, 35 år, København
Jeg er… 35 år, filmfotograf, musikvideo instruktør, utålmodig og lidt gråhåret..
Jeg kan virkelig godt lide… at sejle. Det er stort set det eneste sted, jeg virkelig finder ro og afslapning. Specielt hvis min kone Pernille er med.
Verden ville blive et bedre sted, hvis… nogen kunne svare på det spørgsmål.
Min vildeste opgave nogensinde… var at fotografere en musikvideo for instruktøren Ray Kay (Britney Spears, Lady Gaga). Ikke fordi mange andre opgaver ikke har været fantastiske, men fordi Ray er et af de mest professionelle, behagelige og afslappede mennesker, jeg har mødt i branchen. Hans erfaring og faglige sikkerhed er imponerende. Han løser opgaver og problemer uden at gøre et nummer ud af det. Super fedt og ret atypisk i vores branche.
Jeg har det generelt ret svært med… at sove. Jeg keder mig stort set i søvn stort hver aften. Desuden; egoister, snævertsyn, tomater, rødvin og så den iøvrigt udprægede danske mentalitet, der siger, at popmusik-videoer er mindre fine end såkaldte smalle kunstmusik-videoer. I visse tilfælde kan det være langt sværere at lave en video, der “bare” skal se godt ud, fordi detaljegraden stiller ekstreme krav til alle på filmholdet. Vi skal hver gang lave noget, der ligner en amerikansk video for et budget til under en 1/10 del. Dét er en udfordring. Nogle art-musikvideoer skjuler mindre godt filmhåndværk ved at påråbe sig, at det er kunst. I bund og grund handler det om respekt for hinandens arbejde og stil. Det mangler lidt i lille Danmark.
Den vildeste person jeg nogensinde har mødt… er Dronning Margrethe under optagelserne til en dokumentarfilm. Når hun er i lokalet, holder man bare sin k… Noget jeg ellers har svært ved.
Jeg kunne aldrig drømme om at… være 100 procent tilfreds med mine film. I en uge er jeg tilfreds. Derefter ser jeg kun detaljer, som kunne være bedre. Den dag du slapper af rent kreativt, tror jeg, du går i stå.
Om ti år… er jeg forhåbentlig i live, følger min kommende søn i skole hver dag og har en virksomhed, der stadig er i vækst.
Den bedste musikvideo nogensinde… er en ret subjektiv opfattelse. En 13-årig vil nok sige alt med Justin Bieber. Jeg har mange favoritter indenfor forskellige genrer, så at nævne én er svært. Men John Landis’ Thriller med Michael Jackson er måske den vigtigste. Den video startede hele den branche, jeg er i nu, med sin banebrydende stil og danner stadig skole den dag i dag.
Til sidst vil jeg gerne sige, at… min mor tog fejl, da hun sagde, jeg skulle gøre gymnasiet færdigt i stedet for at arbejde gratis på filmproduktioner som 16 årig. Jeg kan afsløre, at oldtidskunskab intet har gjort for mig de sidste 15 år.

Mere fra 10 Linjer

roland_moller_apropos_magazine_1

Roland Møller

Jeg hedder Roland, og… Møller er mit efternavn. Det sidste år har været… udfordrende berigende og barmhjertigt barskt. Jeg stoler ikke på……
anne_sophia_hermansen_apropos_magazine_1

Anne Sophia Hermansen

Jeg hedder Anne Sophia, og… jeg er udødelig. Det bliver man, når man har gået pilgrimsruten Camino de Santiago. Renset for alle…
danica_curcic_2_apropos_magazine

Danica Curcic

Jeg hedder Danica, og… jeg staver altid mit efternavn med det samme for folk: C-u-r-c-i-c. For jeg har oplevet, det let kan…
jens_unmark_apropos_magazine_2

Jens Unmack

Jeg hedder Jens, og… jeg er netop kommet hjem fra New York City. Indtil sidste forår, hvor jeg var der for første…
beate_bille_banner2

Beate Bille

Jeg hedder Beate, og… sidder på et hotel i Helsinki med min sovende, lille søn på 7 måneder ved siden af mig.…
sune_2

Sune Wagner

Mit navn er Sune, og… er stadig lidt ked af, at jeg ikke er en pige, men sådan er det bare. Jeg…
LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE