Bjarne Reuter

  • Forfatter | 63 år | København | Foto: Jan Buus
Bjarne Reuter har været med til at forme din barndom og ungdom med sine bøger, hvoraf flere er blevet filmatiserede. Titlerne tæller blandt andet Zappa, Busters verden, Drengene fra Sankt Petri og Når snerlen blomstrer, der på film fik titlen Tro, håb og kærlighed. Nu færdigskriver han vores 10 linjer.
Mit navn er Bjarne, og… jeg skriver bøger. Jeg har aldrig besluttet mig for, at jeg skulle skrive, det kom bare af sig selv.
Jeg bliver ofte spurgt… hvad jeg ville være blevet, hvis jeg ikke var blevet forfatter, og mit svar er, at så var jeg blevet ulykkelig.
Men i virkeligheden vil jeg hellere tale om… Allan Ottes malerier af væltede halmballer.
Jeg stoler ikke på… mennesker, som har fundet meningen med livet.
Jeg lærer nok aldrig at forstå… hvorfor nogen læser BT.
Jeg plejede at tro… på, at jeg med alderen skulle blive klogere, at der aldrig ville blive skrevet smukkere pop end God only Knows, og at Brønshøj en dag ville blive danske mestre i fodbold.
Men nu… har jeg slået mig til tåls med, at Brønshøj nok aldrig kommer op i superligaen, og at visdom intet har med alder at gøre, og at musik ikke skal vurderes som et melodi grand prix, og at melodi grand prix intet har med musik at gøre.
Kvinder… er bedre til at se dem selv som en samlet homogen flok end os mænd, som kun kan hyle i kor, når vi går til fodbold.
Mit største nederlag… fik jeg, da jeg som nygift spurgte min kone, om jeg skulle lære hende at spille skak og tyve minutter senere havde tabt.
Min største sejr… var da jeg gav hende hånden og sagde tak for spillet.

Mere fra 10 Linjer

roland_moller_apropos_magazine_1

Roland Møller

Jeg hedder Roland, og… Møller er mit efternavn. Det sidste år har været… udfordrende berigende og barmhjertigt barskt. Jeg stoler ikke på……
anne_sophia_hermansen_apropos_magazine_1

Anne Sophia Hermansen

Jeg hedder Anne Sophia, og… jeg er udødelig. Det bliver man, når man har gået pilgrimsruten Camino de Santiago. Renset for alle…
danica_curcic_2_apropos_magazine

Danica Curcic

Jeg hedder Danica, og… jeg staver altid mit efternavn med det samme for folk: C-u-r-c-i-c. For jeg har oplevet, det let kan…
jens_unmark_apropos_magazine_2

Jens Unmack

Jeg hedder Jens, og… jeg er netop kommet hjem fra New York City. Indtil sidste forår, hvor jeg var der for første…
beate_bille_banner2

Beate Bille

Jeg hedder Beate, og… sidder på et hotel i Helsinki med min sovende, lille søn på 7 måneder ved siden af mig.…
sune_2

Sune Wagner

Mit navn er Sune, og… er stadig lidt ked af, at jeg ikke er en pige, men sådan er det bare. Jeg…
LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE